Rode Duivel Thomas Meunier genoemd bij PSG, geen probleem voor Marc Wilmots

29/06/16 om 20:36 - Bijgewerkt om 20:36

Marc Wilmots vindt het helemaal niet erg dat sommige Rode Duivels in vol EK met transfers bezig zijn. Dat zei de bondscoach woensdag na de training van de Belgen in Le Haillan.

Rode Duivel Thomas Meunier genoemd bij PSG, geen probleem voor Marc Wilmots

© BELGA

Zoals bekend staan Michy Batshuayi (Chelsea) en Thomas Meunier (Paris Saint-Germain?) dicht bij een lucratieve transfer, Wilmots vindt dat een goede zaak.

"Of ik die transferbeslommeringen gepast vind zo kort voor een erg belangrijke wedstrijd? Ik vind dat top. De spelers worden beloond voor hun werk en kunnen zich zowel sportief als financieel verbeteren. Gisteren had de spelersgroep een namiddag vrij. Twee spelers - Michy en Thomas - zijn me komen opzoeken en vroegen me of ze iets mochten regelen", klonk het. "Op die manier konden ze hun hoofd toch wat leegmaken."

Delen

Ik ga nu zeker niet naar China, ik weet wat ik ga doen en na het EK maak ik dat openbaar

"Batshuayi is, op vraag van zijn club Marseille, twee uurtjes weggeweest om medische testen te gaan afleggen in een ziekenhuis in Bordeaux. Thomas van zijn kant heeft een reis gemaakt, dat bevestig ik, maar naar waar dat was zeg ik niet. Beide spelers hebben nu de nodige vooruitgang geboekt in hun dossiers, maar officieel is er nog niets rond. Nu focussen we ons allemaal volledig op Wales", stelde de bondscoach, die zelf meteen komaf maakte met het gerucht dat hij als coach naar China zou trekken. "Ik ga nu zeker niet naar China, ik weet wat ik ga doen en na het EK maak ik dat openbaar", herhaalde hij.

(BELGA)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!