Nog geen akkoord over vertrek Victor Vazquez naar Mexicaanse Cruz Azul

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge ontkent dat er een akkoord is over de transfer van Victor Vazquez (28) naar het Mexicaanse Cruz Azul. Dat meldt blauw-zwart donderdag op zijn website.

“In tegenstelling tot wat vandaag door meerdere media werd bericht, is er nog geen akkoord over de overgang van Victor Vazquez naar Cruz Azul”, zo klinkt het op de clubwebsite. “Naast de nodige garanties ontbreken ook nog enkele inhoudelijke financiële afspraken. Tot nader order is en blijft Victor Vazquez speler van Club Brugge. Victor trainde vandaag gewoon mee met de groep en wordt ook morgen op de Club verwacht. Alle overige informatie komt voort uit niet-officiële bronnen en is speculatie. Club zal enkel opnieuw communiceren indien er definitief nieuws is.”

De Spanjaard ruilde in 2011 FC Barcelona voor Club Brugge. Vorig seizoen won hij met blauw-zwart de Belgische beker. Verder werd Vazquez Profvoetballer van het Jaar en eindigde hij tweede in het referendum van de Gouden Schoen (achter Dennis Praet). De technisch vaardige maar blessuregevoelige Vazquez aast al langer op een transfer. .

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier