Michel Preud’homme tekent in Club Brugge bij tot 2019

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge heeft het lopende contract met trainer Michel Preud’homme opengebroken en verlengd tot juni 2019.

Dat maakt voorzitter Bart Verhaeghe in een open brief bekend. “Michel wil met Club op lange termijn meegroeien en zal actief betrokken zijn bij alle onderdelen van de sportieve werking, inclusief scouting en transferbeleid”, schrijft hij. “Met Michel Preud’homme en zijn staf hebben we een topteam dat nu gericht verder kan werken op de stevige basis die reeds gelegd is. Onze ploeg wordt stap voor stap sterker en beter, met nieuw extern talent maar ook met onze eigen spelers. Want onze Club Academy levert uitstekend werk. Zo haalden dit seizoen de beloften niet alleen de kampioenstitel maar ook de beker binnen. De Club Academy stoomt een lading nieuw talent klaar die staat te trappelen om hun kansen te grijpen. Als ik zie welke goede, jonge Belgische spelers we vandaag hebben en hoe groot hun vechtlust is, ben ik zeer positief.”

“Volgend seizoen de titel, de beker en Europese poulefase”

“Achter de schermen werken we hard verder aan onze strategische uitdagingen. In 2016 betrekken we het nieuwe trainingscentrum van Club Brugge in Westkapelle en binnen 5 jaar willen we het seizoen openen in het nieuwe, eigen stadion”, laat hij ook nog noteren.

En wat volgend seizoen betreft: “We strijden opnieuw mee voor de titel, gaan voor de beker en willen Europees opnieuw de poulefase halen. Onze honger én goesting blijft groot”, besluit Verhaeghe.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier