Michel Preud'homme: "Je moet bij Club niet veel verandering verwachten"

22/06/16 om 13:54 - Bijgewerkt om 13:54

De eerste training van Club Brugge op de velden van VV Westkapelle kreeg minder publieke aandacht dan de afgelopen jaren.

Michel Preud'homme: "Je moet bij Club niet veel verandering verwachten"

Behalve Rode Duivel Thomas Meunier was ook Felipe Gedoz nog niet aanwezig. Laatstgenoemde had blijkbaar problemen met zijn vlucht vanuit Brazilië en wordt ten laatste morgen in Brugge verwacht. Er mochten 7 beloften meetrainen met de kern waardoor er 30 spelers op het appel waren. De sfeer was losjes tijdens de opwarming, maar tijdens de specifieke wedstrijdoefeningen ging het er toch al pittig aan toe.

Bij gebrek aan nieuwelingen ging de grootste aandacht naar trainer Michel Preud'homme die een grote rust uitstraalde en uitkeek naar een extra weekje vakantie in Frankrijk. De vraag die op ieders lippen brandde ging natuurlijk over de eventuele transfertactiviteiten van Club Brugge. "Ons idee is om iedereen te houden, maar wij weten natuurlijk ook dat dit niet altijd mogelijk zal zijn", begon Preudhomme. "Je bent af en toe verplicht om iemand te laten gaan en dan moet je klaar zijn om hem te vervangen".

De trainer vond anderzijds wel dat als je een kans ziet om de ploeg te versterken, je dan zeker moet toegrijpen. "Maar zoals het nu loopt, moet je van Club Brugge geen grote veranderingen verwachten", besloot Michel Preud'homme.

(MVP)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!