Michel Preud’homme: “Grasshopper Zürich niet onderschatten”

© BELGA
Redactie KW

Met een 1-2 uitgangspositie op Grasshopper Zürich staat Club Brugge er bijzonder goed voor om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League.

“We mogen Grasshoppers zeker niet onderschatten”, waarschuwde coach Michel Preud’homme woensdag tijdens de persconferentie. “De eerste vraag is wat gaat Grasshopper Zürich proberen, hoe gaan zij de match aanvatten? Ik denk dat zij alles op alles zullen zetten om alsnog de kwalificatie af te dwingen en dus zullen ze wellicht aanvallend uit de hoek komen”, gaf Michel Preud’homme mee.

“Castillo trainde deze ochtend mee. Hij is fit en bijgevolg inzetbaar. Ik selecteerde voor donderdag de 18 veldspelers die momenteel in de kern zitten. Refaelov en De Sutter zijn nog steeds geblesseerd en Lestienne en Odjidja hebben andere oorden opgezocht. Iedereen moet klaar zijn voor deze belangrijke match. Wij moeten binnen Club Brugge solidair zijn. Daarmee bedoel ik dat we onze belangen moeten verdedigen. Door blessures en transferprikkelen zijn wij niet op ons best. We hoeven dus niet op alles beginnen te schieten en moeten er het beste van maken met de middelen die wij nu hebben. Het wordt even doorbijten. Ik eis van mijn spelers een maximale inzet. Club Brugge staat dicht bij het bereiken van een eerste doel, het behalen van de groepsfase in de Europa League. Misschien gaat dit ten koste van iets anders, zie maar naar Racing Genk vorig jaar.”

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier