Maxime Lestienne is op weg naar Qatar

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge ziet met Maxime Lestienne één van zijn goudhaantjes verdwijnen. Ook Vadis Odjidja is op weg naar de uitgang.

Club Brugge houdt al heel de zomer rekening met een vertrek van Maxime Lestienne en Vadis Odjidja. Met beide spelers werd de afspraak gemaakt dat ze bij een goed bod mogen vertrekken en blauw-zwart wil zich aan die afspraak houden. In de laatste week van de transferperiode lijken beide spelers nu toch hun transfer te krijgen. Maxime Lestienne vertrok zaterdag al naar Qatar, waar hij bij een nog onbekende ploeg aan de slag gaat. Mogelijk wordt hij daar meteen uitgeleend aan een Europese club. Michel Preud’homme liet voor de wedstrijd tegen KV Mechelen al weten dat alle partijen akkoord zijn met een transfer en dat alleen de handtekening nog ontbreekt.

Ook Vadis Odjidja heeft wellicht zijn laatste minuten in blauw-zwart gespeeld. De middenvelder zat zondag wel nog in de wedstrijdselectie en mocht zelfs invallen, maar staat dicht bij een overgang naar Norwich. Club bevestigde al dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zitten. Odjidja moet nu zelf ook nog een akkoord vinden met de Engelse tweedeklasser.

(KPL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier