"Mathew Ryan hangt boven mijn bed"

18/03/16 om 15:01 - Bijgewerkt om 15:01

Lisa Devooght trekt zondag naar de bekerfinale met de Rembrandt-vrienden uit Zedelgem, maar naar de thuismatchen van haar geliefde Club gaat ze kijken met café 't Hoekje uit Koekelare. "Mijn pronostiek voor zondag is 2-1. We staan eerste en hebben er veel voor gewerkt. We verdienen het gewoon en Standard is er niet klaar voor. De Heizel is ook van ons, want wij kennen het veld. Ik gok erop dat Jelle Vossen zeker één keer zal scoren voor ons..."

Lisa Devooght (21) woont thuis bij haar mama Conny Verplancke en stiefpapa Rik Desmet op het Nieuwenhoveplein in Koekelare. Ze heeft nog een zus Ilse. "Supporteren voor Club Brugge, dat is gewoon iets typisch voor onze familie. Ik heb het nooit anders geweten", begint Lisa. "Toen ik acht à tien was, ging ik supporteren voor KM Torhout waar Tom De Sutter toen trouwens speelde. Daarna ben ik overgestapt naar Club. Met mijn eerste abonnement enkele jaren geleden ging ik helemaal alleen naar de wedstrijden kijken. Nu doe ik dat met de Club-supporters van café 't Hoekje uit Koe...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!