Lex Immers is meteen trefzeker voor Club Brugge

Kevin Pouillie
Kevin Pouillie Editieredacteur Het Wekelijks Nieuws Westhoek en Westkust

Club Brugge speelde maandagavond 1-1 gelijk in een oefenduel tegen Werder Bremen.

Op de vierde dag van de winterstage in Sotogrande stond maandagavond het eerste van twee oefenduels op het programma van Club Brugge. De Duitse traditieclub Werder Bremen was de tegenstander. Blauw-zwart begon in zijn traditonele opstelling. Alleen de positie van Stefano Denswil als linksachter was opvallend. Na de pauze kregen tien andere jongens hun kans, alleen Björn Engels bleef staan. Ook de nieuwkomers Ethan Horvath, Lex Immers, Helibelton Palacios en Carlos Strandberg maakten hun opwachting. Op doelpunten was het wachten tot de laatste tien minuten. Eggestein bracht de bezoekers op voorsprong, maar vier minuten later stelde Immers alweer gelijk.

Club speelde in de eerste helft met Butelle, Cools, Engels, Poulain, Denswil, Simons, Vormer, Vanaken, Refaelov, Vossen en Izquierdo.

Club speelde in de tweede helft met Horvath, Palacios, Engels (75′ Verburgh), Lemoine, Touba, Pina, Claudemir, Immers, Vlietinck, Strandberg en Wesley.