Kampioen Club Brugge oefent tegen PAOK en Shakhtar

21/06/16 om 19:41 - Bijgewerkt om 19:41

Club Brugge trekt begin volgende maand naar jaarlijkse traditie richting het Nederlandse Garderen om het nieuwe seizoen voor te bereiden. De kampioen zal er oefenwedstrijden spelen tegen het Griekse PAOK en het Oekraïense Shakhtar Donetsk, zo meldt blauw-zwart dinsdag.

Kampioen Club Brugge oefent tegen PAOK en Shakhtar

© BELGA

"Gedurende één week zal Club op de velden van de Veluwse Boys zich voorbereiden op een seizoen waarin het zijn landstitel verdedigt en in de Champions League mag aantreden. Op zondag 3 juli gaat de delegatie richting Nederland, om op zondagavond 10 juli terug te keren", luidt het. "Ook aan sparringpartners geen gebrek in Garderen. Op woensdag 6 juli neemt Club het om 18 uur op tegen Shakhtar Donetsk, vicekampioen van Oekraïne en halve finalist in de Europa League vorig seizoen."

"Op zaterdag 9 juli om 18 uur is PAOK dan de tweede en laatste tegenstander van Club tijdens de zomerstage. De Grieken werden vierde in Griekenland, maar wonnen de play-offs en mogen zo aantreden in de derde voorronde van de Champions League volgend seizoen", besluit het bericht.

(Belga)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!