Jongeren van Club Brugge geven goede voorbeeld in Leicester, Van Vaerenbergh uitblinker

22/11/16 om 18:17 - Bijgewerkt om 18:15

De min 19-jarigen van Club Brugge hebben dinsdagnamiddag in Leicester het goede voorbeeld gegeven op de vijfde speeldag van de UEFA Youth League. De Brugse jonkies wonnen met 2-3 door twee goals van Dennis Van Vaerenbergh en eentje van Singa Joel Ito.

Jongeren van Club Brugge geven goede voorbeeld in Leicester, Van Vaerenbergh uitblinker

Van Vaerenbergh was de uitblinker bij de Bruggelingen in de eerste helft. Hij zette de bezoekers met twee goals op een dubbele voorsprong aan de pauze. Ito vergrootte de Brugse voorsprong tot drie goals, waarna Muskwe en Ughelumba de wedstrijd toch nog spannend maakten.

Op de eerste speeldag klopte het team van coach Sven Vermant thuis Leicester met 2-1. Eind september volgde een 0-0 gelijkspel bij Kopenhagen, waarna op de derde speeldag in Brugge met 0-2 werd verloren van Porto. Op de vorige speeldag won Club Brugge met 1-3 bij Porto.

De acht groepswinnaars stoten rechtstreeks door naar de achtste finales, de nummers 2 moeten play-offs afwerken. Club Brugge staat voorlopig eerste in zijn poule met tien punten.

(Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!