Geen breuken voor Club Brugge-aanvallers Vossen en Wesley

03/04/17 om 15:34 - Bijgewerkt om 15:33

Jelle Vossen en Wesley Moraes hebben geen breuken overgehouden aan het Play-off I-duel van zondag op het veld van AA Gent.

Geen breuken voor Club Brugge-aanvallers Vossen en Wesley

Jelle Vossen. © BELGA

Beide aanvallers kwamen flink gehavend uit de erg potige 'Slag om Vlaanderen', het is echter nog niet bekend hoe lang ze in de lappenmand liggen. "De komende dagen moeten duidelijkheid brengen over de onbeschikbaarheid van beide spelers", klinkt het.

"Wesley moest na amper 10 minuten het veld verlaten met een blessure aan het onderbeen. Verder onderzoek wees uit dat de Braziliaan een zware kneuzing en diepe open wonde opliep", meldt Club over zijn spits, die zondag na zeven minuten de score geopend had in de Gentse Ghelamco Arena.

"Ook zijn vervanger Jelle Vossen kon de wedstrijd niet beëindigen. De Brugse nummer negen werd met de ziekenwagen afgevoerd. Een eerste scan wees uit dat er geen breuk in het bekken is. De ernst van de blessure moet de komende dagen duidelijk worden", aldus de landskampioen.

Wesley Moraes.

Wesley Moraes. © BELGA

De blessures van topschutter Vossen - dit seizoen al goed voor vijftien competitietreffers - en Wesley kan coach Michel Preud'homme missen als kiespijn. MPH moet in zijn aanvallend compartiment ook al de geblesseerden José Izquierdo, Anthony Limbombe, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby missen. Op speeldag twee in Play-off I ontvangt Club zaterdag Charleroi, in de stand hebben de Bruggelingen vier punten minder dan leider Anderlecht.

(Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!