Fran Brodic verwelkomd op Schiervelde

Fran Brodic hier nog in blauw-zwart © BELGA
Redactie KW

De topschutter van Club van het afgelopen seizoen, weliswaar bij de beloften, wordt voor minstens een jaar gehuurd van de Brugse club.

Maandagavond werd de overeenkomst bezegeld en dinsdagmorgen stond de 20-jarige Kroaat reeds op het oefenveld. De 20-jarige aanvaller kreeg zijn jeugdopleiding bij NK Kustosija, NK Zagreb en Dinamo Zagreb. In de zomer van 2014 kwam hij in België terecht. Hij ondertekende een contract bij Club Brugge KV, dat nog loopt tot 30.06.2019. Tot speelminuten bij de hoofdmacht kwam Fran nog niet niettegenstaande hij bij de Brugse beloften vorig seizoen meer dan 30 keer de weg naar doel vond. Nu wordt de aanvaller dus uitgeleend voor één seizoen aan KSV Roeselare.

Het berichtje
Het berichtje© facebook

Deze uitleenbeurt ging ook niet onopgemerkt voorbij op de sociale media. Op zijn facebookpagina haalde de Kroatische spits uit naar zijn voormalige club. “Ik wens alle fans te bedanken voor hun steun gedurende mijn verblijf in Brugge. Duizenden berichten, mails en brieven van jullie en 40 doelpunten waren blijkbaar onvoldoende om mij een kans te geven in het eerste elftal. Een deftig antwoord van de staf heb ik nooit gekregen, daarom dat ik nu andere paden moet betreden. Ik hoop dat jullie, supporters, mij nog zullen blijven volgen, ongeacht waar ik zal spelen in de toekomst” aldus Brodic

(Red)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier