"Dromen van de dubbel"

18/03/16 om 14:14 - Bijgewerkt om 14:14

Al van jongs af is Steve Bergmann supporter van Club Brugge. En hoe langer, hoe fanatieker ook! Hijzelf, zijn partner Annelies en Kiara en Kenji kijken reikhalzend uit naar de bekerfinale van zondag. "En zelfs al enkele maanden verder, want de droom van de 'dubbel' ligt voor het grijpen", zegt Steve.

Het heeft hem veel inspanningen gekost, maar sinds een vijftal jaar krijgt Steve Bergmann (32) nu ook zijn partner Annelies Vermeiren (32) mee naar Jan Breydel. Zelfs Kiara (8) en Kenji (12) missen geen enkele thuiswedstrijd. De oudste speelde zelf een hele tijd voetbal, maar moest zijn hobby stopzetten. Papa Steve werkt immers in een drieploegenstelsel, mama Annelies zit in de verkoop en is dus in het weekend niet altijd thuis. Van zodra de nieuwe speeldata bekendgemaakt worden, vragen Annelies en Steve zo snel mogelijk hun vakantiedagen aan. Zelfs familiefeesten moeten wijken als Club speelt!
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!