Drie jeugdspelers tekenen verlengd contract bij Club Brugge

17/11/16 om 16:40 - Bijgewerkt om 16:38

Aanvallers Terry Osei-Berkoe en Thibault en middenvelder Niels Verburgh tekenen een nieuw verbintenis bij Blauw-Zwart, meldde de landskampioen donderdag.

Drie jeugdspelers tekenen verlengd contract bij Club Brugge

© BELGA

De 18-jarige Osei-Berkoe speelt sinds zijn tiende voor Club. De flankaanvaller maakte vorig jaar deel uit van de Belgische U17 die brons haalde op het WK in Chili. Dit seizoen maakte de Ghanese Belg indruk in de Youth League door ondermeer twee keer te scoren tegen FC Porto. Terry tekent een contract tot 2019 bij Club.

Ook de eveneens 18-jarige Verburgh tekende op zijn tiende voor Blauw-Zwart. Verburgh maakte twee weken geleden voor het eerst deel uit van de Brugse selectie voor de thuiswedstrijd tegen KRC Genk. De verdedigende middenvelder, die ook deel uitmaakt van de U19 van bondscoach Gert Verheyen, tekent eveneens een contract tot 2019.

De 19-jarige Vlietinck ten slotte kwam op zijn elfde naar Club. De rechtsvoetige aanvaller mocht bij Club al van het grote werk proeven door in te vallen tegen Westerlo en er meteen te tekenen voor een assist. Hij tekent een contract tot 2018 met optie voor een extra jaar.

(BELGA)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!