Diego Fiew is opgegroeid met Club Brugge

© GF
Redactie KW

Veurnaar Diego Fiew, 17 jaar en speler bij KSV Veurne, kijkt alvast uit naar de bekerfinale van komende zondag.

Ook Diego is van kleins af aan grote fan van de Brugse voetbalclub. “Toen ik klein was, stond mijn kamer volledig vol met voorwerpen van blauw-zwart. Nu is mijn verzameling wat beperkter. Ik hou het bij het verzamelen van enkel de sjaals, truien en t-shirts”, begint Diego.

“Ik ben eigenlijk opgegroeid met Club Brugge. Ik kan mij niets anders herinneren dan fan te zijn van Club Brugge. Vroeger had ik ook een abonnement om zoveel mogelijk matchen live te kunnen bijwonen, maar dat abonnement heb ik helaas moeten opzeggen omdat ik zelf actief ben als voetbalspeler ben bij de eerste ploeg van KSV Veurne. Dat is ondertussen al zeven jaar het geval. Dat betekent natuurlijk matchen spelen tijdens het weekend. En matchen kunnen spelen, betekent ook trainen. Wekelijks ben ik ongeveer zeven uur bezig met voetbal”, vertelt Diego.

“Ik heb mijn abonnement helaas moeten opzeggen”

Geen tickets meer

“Als de tijd het toelaat, dan koop ik toch nog eens een ticket om mijn favoriete voetbalclub eens live aan het werk te zien. Ik ben bovendien van plan om een paar matchen in de play-offs mee te pikken. Komende zondag volg ik de match samen met mijn vrienden. We konden helaas geen ticket meer bemachtigen voor de finale in de Koning Boudewijnstadion in Brussel. Wat het resultaat van de bekerfinale zondag betreft : als je het aan mij vraagt, dan zal Club Brugge winnen. Bovendien ben ik zeker dat we het wel moeilijk zullen hebben, want Standard zal uiteraard alles op alles zetten op de beker aangezien de ploeg uit Luik nu niet in play-off 1 zit”, klinkt het.

“Ik denk ook wel dat het nu het moment is om ook de titel te pakken aangezien de andere voetbalploegen wat minder in vorm zijn”, sluit voetballer Diego Fiew af.

(CCV)