Club-secretaris Jacques De Nolf na 32 jaar met pensioen

© BELGA
Redactie KW

De intussen 67-jarige De Nolf moest in principe twee jaar geleden al op pensioen gaan, maar bleef nog in dienst om zijn taken over te dragen aan andere medewerkers.

In zijn 32 jaar bij Club maakte hij zeven titels en acht bekers mee. Jacques De Nolf krijgt de titel van eresecretaris en wordt in de komende weken gepast in de bloemetjes gezet. “Ik wil graag iedereen bedanken die mijn carrière mogelijk heeft gemaakt. I never worked a day in my life because I loved my job (Ik heb in mijn leven nooit een dag gewerkt omdat ik van mijn job hield, red).”

Voorzitter Bart Verhaeghe bedankte De Nolf voor zijn jarenlange trouwe dienst in het Jan Breydelstadion. “Jacques is het blauw-zwart geheugen van Club Brugge. We zullen zijn enthousiasme missen, maar we zijn er zeker van dat we hem hier nog vaak zullen terugzien als een van de grootste supporters van Club. Ik wil hem vanuit heel Club oprecht bedanken voor zijn jarenlange inzet. We wensen hem het allerbeste in deze nieuwe fase van het leven”, besloot Verhaeghe.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier