Club Brugge wint van KV Kortrijk na spectaculaire slotfase

14/08/15 om 22:31 - Bijgewerkt om 22:32

Twee van de drie doelpunten vielen in de laatste minuten van de wedstrijd. Voor Club scoorden Vormer en Dierckx, voor KV Kortrijk Papazoglou.

Bij Club Brugge voerde Michel Preud'homme heel wat wijzigingen door in vergelijking met de wedstrijd van vorige week in Charleroi. Zo kwam Davy De fauw in de ploeg als rechtsachter ten nadele van Dion Cools en verhuisde Timmy Simons naar het centrum van de verdediging, waar hij de afwezigheid van de geblesseerden Oscar Duarte en Stefano Denswil moest opvangen. Claudemir kreeg dan weer zijn eerste basisplaats van het seizoen en Hans Vanaken en Victor Vazquez stonden nog eens samen aan de aftrap. Obbi Oulare en Tuur Dierckx kregen voorin de voorkeur op Tom De Sutter en Abdoulay Diaby. Johan Walem wijzigde zijn ploeg op twee plaatsen. Birger Verstraete zat zijn eerste van twee schorsingsdagen uit en Thanasis Papazoglou startte op de bank. Hun plaatsen we...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!