Club Brugge wint opnieuw van Besiktas en plaatst zich voor de kwartfinale

20/03/15 om 09:11 - Bijgewerkt om 09:11

Bron: Kw

Net als in de heenmatch maakte Club een 1-0-achterstand ongedaan. Deze keer won blauw-zwart met 1-3. De Bruggelingen zitten zo voor het eerst in twintig jaar nog eens in een Europese kwartfinale.

Michel Preud'homme koos voor nagenoeg dezelfde ploeg als vorige week. Enkel Boli Bolingoli moest plaatsruimen voor José Izquierdo. Dat betekent ook dat De fauw opnieuw op het middenveld speelde en dat De Sutter Oulare afloste in de spits. Bij Besiktas werden wel heel wat verschuivingen doorgevoerd in vergelijking met de heenwedstrijd. Gönen, Kurtulus, Gülüm en Özyakup werden vervangen door Zengin, Franco, Ramon en Pektemek. Coach Slaven Bilic koos ook voor een ander systeem door met twee diepe spitsen aan te treden. Onder het toeziend oog van bijna 70.000 uitzinnige Turken startte de thuisploeg in overdrive, maar de eerste grote kans was na vijf minuten wel voor Club. Na een fout in de Turkse defensie kon De Sutter alleen doorgaan, maar een goed teruggekeerde Uy...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!