Club Brugge start het seizoen zonder shirtsponsor

Redactie KW

Tijdens de eerste competitiewedstrijden en matchen in de Europa League zal Club met het opschrift ‘Club Brugge Foundation’ op de shirts aantreden.

Dinsdagavond vond de spelersvoorstelling voor de sponsors van Club Brugge plaats in het meeting- en eventcentrum Saf Versluys in Bredene. Club Brugge stelde er ook zijn nieuwe commercieel directeur Carl Lenaerts voor en die kondigde meteen aan dat de zoektocht naar een shirtsponsor nog niet ten einde is. Club Brugge zal de eerste wedstrijden van de nieuwe competitie en de Europa League spelen met een verwijzing naar de Club Brugge Foundation op de borst.

Emotionele voorzitter

De avond werd afgesloten met een speech van voorzitter Bart Verhaeghe, die alle sponsors, supporters en vrijwilligers bedankte. Hij had het in een emotionele speech ook over Vladan Kujovic, bij wie vorige week een kwaadaardige niertumor vastgesteld werd. De Brugse voorzitter liet weten dat de operatie bij de doelman geslaagd is en dat er nu gehoopt wordt dat hij vlug kan herstellen. Als afsluiter kreeg Thomas Meunier nog de Blauwe Schoen als trofee voor het mooiste doelpunt van het voorbije seizoen.

(KPL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier