Club Brugge recupereert Izquierdo tegen Porto

31/10/16 om 15:29 - Bijgewerkt om 15:26

Landskampioen Club Brugge kan woensdag op de vierde speeldag in groep G van de Champions League op bezoek bij FC Porto opnieuw rekenen op José Izquierdo. Coach Michel Preud'homme nam Izquierdo op in zijn 22-koppige selectie.

Club Brugge recupereert Izquierdo tegen Porto

Jose Izquierdo opnieuw van de partij © Belga

De Colombiaanse winger stond sinds begin deze maand aan de kant met een scheurtje in de lies. Izquierdo traint nog maar sinds kort terug mee met de groep, dus is het nog maar de vraag of MPH hem meteen zal laten spelen in de lastige uitwedstrijd in Portugal. Komend weekend staat in de Jupiler Pro League immers de topper tegen Racing Genk op het programma.

Club staat na drie speeldagen op het kampioenenbal puntenloos laatste in de groep. In het Drakenstadion in Porto staat er de Bruggelingen woensdagavond (20u45) een bijzonder lastige opdracht te wachten, tegen de op papier sterkste tegenstander in deze groep. Het Porto van ex-Gentenaar Laurent Depoitre staat met vier punten immers pas op de derde plaats en heeft dringend punten nodig. Pas op de vorige speeldag boekte Porto zijn eerste zege in deze Champions League. In het Jan Breydelstadion kwamen de Portugezen toen nipt met 1-2 winnen.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!