Club Brugge raakt enkele dagen voor Supercup niet voorbij KV Mechelen

Club Brugge kan zondag in het Jan Breydelstadion met de Supercup zijn eerste prijs van het nieuwe seizoen pakken. © BELGA
Redactie KW

Club Brugge is woensdag in zijn laatste oefenwedstrijd voor de start van het seizoen niet voorbij 1B-club KV Mechelen geraakt. Het voorbereidingsduel in Tongeren eindigde op 0-0.

Er viel weinig te beleven in een gezapig oefenduel, waarin beide ploegen een B-elftal aan de aftrap brachten. Een kwartier voor tijd was er dan toch even opwinding, wanneer scheidsrechter Alexandre Boucaut de partij moest stilleggen na een opstootje tussen de supporters. De partij kon uiteindelijk opnieuw hernomen worden, maar dat bleek een maat voor niets. Club Brugge kan zondag in het Jan Breydelstadion met de Supercup zijn eerste prijs van het nieuwe seizoen pakken. De tegenstander is bekerhouder Standard.

Ook de Rouches kozen voor hun laatste testwedstrijd voor een ploeg uit de Proximus League. Michel Preud’homme startte in en tegen Tubeke met een sterk elftal. De oefenmeester zag zijn team op slag van rust op voorsprong klimmen via Duje Cop, die een voorzet van Edmilson Junior tegen de netten werkte. Na de pauze werd niet meer gescoord.

(Belga)