Club Brugge maakt werk van contractverlenging Victor Vazquez

© BELGA
Redactie KW

Bij Club Brugge gaat men er werk van maken om de 27-jarige middenvelder Victor Vazquez te behouden. Dat gaf trainer Michel Preud’homme mee tijdens een persconferentie naar aanleiding van de Europa League-match tegen Helsinki.


© BELGA

Vazquez is aan een sterk seizoen bezig bij Club. “Wij hebben de aanloop naar dit seizoen met hem anders aangepakt”, aldus Preud’homme. “We trainden met hem tijdens de voorbereiding heel dicht tegen de limiet aan. Dit verklaart dat zijn kwaliteiten nu echt wel naar boven komen en dat hij beslissend kan zijn in de wedstrijden. Het bestuur maakt werk van een contractverlenging. Eerder al kreeg Matthew Ryan een verlenging en dus praten wij nu ook met Victor en natuurlijk ook nog andere belangrijke spelers voor Club Brugge.”

Dunnetjes in de defensie

Voor de partij van donderdag tegen Helsinki heeft Preud’homme af te rekenen met een pak gekwetsten, vooral dan in het verdedigende compartiment. “Het is steeds bang afwachten. Er kan altijd nog wel iets gebeuren. De mogelijkheid bestaat dat er donderdag nog een speler moet afhaken door ziekte maar ik hoop dat ik mijn nu al fel geteisterde kern alvast kan behouden”, gaf een zelf verkouden Preud’homme mee.

“Thomas Meunier kwam vandaag even mee op het veld. Hij werkte enkele lichte oefeningen af maar het is afwachten hoe dat alles evolueert. Boli Bolingoli-Mbombo is ook dicht bij een terugkomst. Ik hoop dat de spelers in de match van morgen geen schade oplopen. Het is nu al krap genoeg.”

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier