Club Brugge laat spelersvrouwen ook toe op stage in Marbella

Ook voor de bekerfinale troffen onze sportredacteurs de spelersvrouwen van Blauw-Zwart al aan in Brussel. Ze poseerden gewillig voor onze lens. © WVS
Frederik Jaques
Frederik Jaques Webredacteur

Voorzitter Bart Verhaeghe van Club Brugge heeft zich van zijn beste kant laten zien: op zijn uitdrukkelijke voorstel zijn ook de spelersvrouwen naar de stageplaats in Spanje gereisd.

“Het voorstel kwam inderdaad van de voorzitter”, zegt Michel Preud’homme in een interview aan Club TV. “Hij wil altijd heel goed doen voor de spelers, en zoekt altijd alles om de spelers in de beste omstandigheden te laten functioneren. Iedereen is hier erg bezig met het psychologische aspect rond de spelers. Hij vraagt me dikwijls of hij nog iets kan doen, soms moet ik hem zelfs afremmen (lachje).”

Opmerkelijk: alle dames hadden ook een gepersonaliseerde jas, met de naam op de rug. Ook daar wilde onze sportredactie graag een foto van kunnen maken.
Opmerkelijk: alle dames hadden ook een gepersonaliseerde jas, met de naam op de rug. Ook daar wilde onze sportredactie graag een foto van kunnen maken.© WVS

Tegelijk hoopt de voorzitter daarmee dat die extra inspanning binnen enkele weken zijn vruchten zal afwerpen. “Het is met de achterliggende gedachte dat ze hun mannen in de playoffs moeten gerust laten”, lacht MPH. “Het is te zeggen: ze goed verzorgen en laten rusten. We geven iets, maar geef ons ook iets terug, dat is de boodschap.”

(FJA – Foto’s WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier