Club Brugge kan alvast Lior Refaelov langer aan zich binden

Lior Refaelov met een feestvierende voorzitter Bart Verhaeghe. De goeie verstandhouding gaat dus nog even door. © BELGA
Redactie KW

Lior Refaelov verlengde zijn contract tot juni 2019. De Israëlische aanvaller had nog een jaar contract en tekent nu dus bij voor twee extra jaren, zo bericht Club Brugge dinsdagavond trots.

Refaelov (30) speelt sinds 2011 voor Club Brugge. Vorig seizoen maakte Lior de beslissende treffer in de bekerfinale tegen Anderlecht en ook dit jaar had hij een belangrijk aandeel in de titel. Gisteren werd hij nog tweede in het Gala van de Profvoetballer van het jaar.

“Ik ben blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen”, zegt Refaelov, wiens echtgenote Gal een juwelierszaak uitbaat in het centrum van Brugge. “De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan.”

“Een echte Clubman”

Vincent Mannaert is een tevreden man. “Rafa is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden. Hij vat eind juni zijn zesde seizoen aan bij ons en mag dus een echte Clubman genoemd worden.”

Refaelov speelde 188 officiële matchen in 5 seizoenen Club, dat maakt hem na Birger Jensen en Henk Houwaart de buitenlandse speler met de meeste matchen in Brugse loondienst.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier