Club Brugge beslist match tegen Moeskroen-Péruwelz in twee dolle minuten

01/03/15 om 17:36 - Bijgewerkt om 17:36

Bron: Kw

José Izquierdo, Tom De Sutter en Timmy Simons vanop de stip zorgden voor de 3-0-eindstand. De zware blessure van Victor Vazquez zorgt wel voor een domper op de Brugse feestvreugde.

Michel Preud'homme koos opnieuw voor zijn vertrouwde 4-3-3-opstelling. Daardoor keerde De Bock terug in de basis. Bolingoli behield zijn plaats als flankaanvaller. Duarte zat zijn laatste van twee schorsingsdagen uit, waardoor Mechele en Denswil het centrale duo vormden. Voorin speelde De Sutter. Izquierdo, die hersteld is na zijn blessure, begon op de bank. Moeskroen-Péruwelz startte zoals gewoonlijk met tien Fransen in de basis. Roeselarenaar Pieter-Jan Monteyne was de enige Belg in de startelf. De geschorste Delacourt werd vervangen door Jeanvier. Van de drie Clubhuurlingen zat enkel Verstraete in de wedstrijdselectie. Dhoest en Gano zijn geblesseerd, net als Langil. De aftrap van de wedstrijd werd gegeven door Lorenzo Schoonbaert, een terminaal zieke Clufan die straks euthanasie pleegt. Met het geven van de aftrap ging zijn laatste wens in vervulling. "Als Club straks kampioen wordt, zal ik hierbo...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!