Bjorn Engels (Club Brugge) werkt groepstraining af na maandenlang blessureleed

Redactie KW

Bjorn Engels heeft maandag voor het eerst sinds lang delen van een groepstraining bij Club Brugge meegedaan. Dat meldt blauw-zwart dinsdag. De 21-jarige verdediger sukkelde na zijn operatie aan de meniscus in oktober 2014 met botoedeem.

“Engels onderging vorige week een controlescan aan de geplaagde knie”, zo klinkt het op de website van de Bruggelingen. “Die scan bracht enkel goed nieuws, het herstel van de jonge verdediger verloopt goed. Hij kon naast individueel fysiek werk ook stukken van de groepstraining mee afwerken. Wedstrijdvormen komen nog te vroeg. De speler volgt een schema voor geleidelijke hervatting van de volledige groepstraining.”

Samen met Club-dokter Dalewyn gaat Engels nog op controle in Milaan en München “vooraleer de laatste rechte lijn naar een terugkeer kan ingezet worden.”

Club Brugge gaat woensdag op de 13e speeldag in Jan Breydel op zoek naar eerherstel tegen OH Leuven. Blauw-zwart leed zondag op bezoek bij Anderlecht (3-1) al zijn vijfde nederlaag in 12 competitiewedstrijden. Het team van Michel Preud’homme is met 19 punten terug te vinden op de zesde plaats.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier