22-jarige vriendin van Clubspeler wordt vliegende reporter voor Club TV Live

© Foto Club Brugge
Redactie KW

Fauve Steyaert maakt vanavond haar debuut als vliegende reporter naast de lijn in de wedstrijd van Club Brugge tegen Lokeren.

Sinds twee jaar is Fauve de vast levenspartner van Jesper Jorgensen, de Deense aanvallende middenvelder van Club Brugge. Als bij toeval zag Club TV hoe ze wel aanleg had voor het betere camerawerk: in het vooruitzicht van de eindejaarsfeesten werd aan enkele spelersvrouwen gevraagd om mee te werken aan een sfeerfilmpje waarbij onder meer de kerstboom moest versierd worden. “Ik deed dat blijkbaar op een danige naturelle manier dat er twee maanden later een vervolg kwam. Na de Valentijnmatch tegen KV Kotrijk hielp ik een reportage inblikken om de winnaar van de cruise-wedstrijd thuis te gaan opzoeken en te feliciteren. Ook daarvoor kreeg ik veel complimenten. De kop was er nu helemaal af,” vertelt ze op de website van Club Brugge.

Straks ook in ‘Komen Eten’

Fauve is geen West-Vlaamse, ze komt uit Zelzate en werkt er ook als lerares zedenleer in het lager onderwijs. Met haar debuut op Club TV krijgen we haar nog niet op televisie te zien – wel op de grote schermen in het stadion, en op de aan Club Brugge gerelateerde website en sociale media – al komt daar binnenkort sowieso verandering in. Deze week zijn er immers ook opnames voor VIER-programma ‘Komen Eten’. Ze kruist daarin de pollepels met drie andere WAG’s: Lindsey Van Gele, de vriendin van Ismaila N’Diaye van Zulte Waregem, en twee spelersvrouwen van spelers van OH Leuven en KV Mechelen. De uitzending is voorzien voor september.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier