Club Brugge speelt in bekerfinale met shirt voor fans

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge speelt zondag in de bekerfinale tegen Anderlecht met het opschrift ‘One Club, One Family, One Passion’ op het shirt.

Daarmee wil blauw-zwart zijn fans bedanken, zo klinkt het maandag op de website van Club Brugge.

Club speelde al eens met het logo in de thuiswedstrijd tegen Westerlo (5-0) in november 2014. “Net zoals toen zal ook nu de supporter weer prominent in de picture gezet worden”, meldt Club. “20.000 blauw-zwarte fans in het Koning Boudewijnstadion en een veelvoud daarvan verspreid over heel België zullen voor een unieke sfeer zorgen die de spelers, zoals elke week, kracht zal geven. Met ‘One Club, One Family, One Passion’ op de borst willen de spelers, staf en omkadering van Club Brugge nogmaals zeggen: #ThanksFans!”

“Club kan al het hele seizoen rekenen op de steun van het beste supporterslegioen van België”, vult coach Michel Preud’homme aan. “De volle tribunes stuwen mijn groep wekelijks naar nieuwe hoogtes. Dat we ook zondag weer op die fantastische steun zullen kunnen rekenen en het gevoel zullen krijgen een thuiswedstrijd te spelen, verdient enorm veel respect. Met dit shirt willen we onze achterban tonen dat we voor hen die extra meters zullen lopen, dat we hen even veel in het hart dragen als zij ons.”

Supporters kunnen het shirt kopen voor 90 euro. Er worden 400 exemplaren gemaakt.

(BELGA)