SK Lommel verontwaardigd over Cercle Brugge

06/07/17 om 09:47 - Bijgewerkt om 09:46

Cercle Brugge zou recent interesse getoond hebben in Alexandre De Bruyn, een jonge aanvaller die nog onder contract ligt bij SK Lommel. Maar toen de pittige transfersom op tafel kwam, werd het plotseling stil in Jan Breydel.

SK Lommel verontwaardigd over Cercle Brugge

Alexandre De Bruyn © BELGA

Alexandre De Bruyn moet dit jaar een van de smaakmakers worden van SK Lommel. Maar hij heeft afgelopen week gezorgd voor een relletje tussen de twee clubs door mee te trainen met de groen-zwarte formatie. Lommel-manager Greet Van Brabant is verontwaardigd om deze gang van zaken. "Niet zijn manager en ook de speler zelf heeft de ons de vraag gesteld. Wij vallen volledig uit de lucht. De verontwaardiging is heel groot. We kunnen ons dan ook niet vinden in de werkwijze van Cercle."

Pikant detaiil, de manager van De Bruyn is de broer van Ilombé Mboyo, vorig seizoen nog spits van Cercle en hoofdrolspeler in het relletje na de wedstrijd Lommel-Cercle die beslist werd in de allerlaatste minuut 0-1. De meegereisde vrienden van Mboyo schopten toen keet na de wedstrijd.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!