Met AS Monaco waait een nieuwe wind doorheen Cercle Brugge

06/05/17 om 14:41 - Bijgewerkt om 14:39

Provinciegenoot Marc Vanmaele wordt nieuwe coördinator. De nieuwe technisch directeur, net als enkele nieuwe spelers worden eerstdaags verwacht.

De algemene vergadering van Cercle Brugge keurde gisteren ook de overname door AS Monaco goed. Voor de raad van bestuur van de Cvba werden Frans Schotte (voorzitter), Filips Dhondt, Vincent Goemaere en Thomas Tousseyn als bestuurders en Vadim Vasilyev, als vicepresident en CEO van AS Monaco, als gedelegeerd bestuurder bij de vereniging verkozen. Hiermee verwerft de huidige competitieleider in de Franse Ligue 1 de meerderheid van de zeggenschap in de Cvba Cercle Brugge. "In deze vennootschap zal alles ressorteren dat te maken heeft met het eerste elftal en het zakelijke binnen Cercle", stelt voorzitter Frans Schotte. "De gesprekken zijn geen discussies en betwistingen geweest. Reeds van bij de start was het duidelijk dat zowel AS Monaco als het bestuur van Cercle dezelfde waarden nastreven en dezelfde doelstellingen hebben", zegt Schotte die symbolisch de sleutels van Cercle aan Vadim ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!