Mehdi Khchab vijfde nieuwkomer bij Cercle Brugge

Mehdi Kchcab kan uit de voeten op de rechtsmidden of op rechtsachter. © ACR
Redactie KW

Cercle Brugge bereikte maandagavond een overeenkomst met Mehdi Khchab. Hij komt over van Racing Mechelen. Ondertussen verlengde sponsor ADMB de overeenkomst met de Vereniging.

Na een succesvolle testperiode in ondermeer twee oefenwedstrijden ondertekende de 24-jarige Belg voor twee seizoenen. Hij is na Samuel Fabris, Jessy Galvez-Lopez, NielsCoussement en Gilles Lentz de vijfde nieuwkomer. Hij werd bij Sporting Charleroi opgeleid, waar hij tot 2012 bleef. Daarna speelde hij vervolgens voor RE Virton en RAEC Mons. Afgelopen seizoen voetbalde hij voor Racing Mechelen. Khchab kan zowel op positie 2 of 7 uit de voeten, waardoor hij de rechterflank voor zijn rekening kan nemen.

Mémé Tchité op proef

Mohamed Tchité (32) zal tot het einde van deze week proef lopen bij Cercle Brugge. De gewezen spits van Club Brugge, Anderlecht en Standard hoopt een contract te versieren bij groen-zwart. Tchité zou woensdag aan een fysieke test worden onderwerpen.

De volgende twee seizoenen blijft de Groep ADMB een belangrijke commerciële partner van Cercle Brugge. “We zijn bijzonder verheugd dat ADMB blijft kiezen voor Cercle Brugge. Dat versterkt het grote vertrouwen onder elkaar,” stelt voorzitter Frans Schotte. “Onze band gaat trouwens veel dieper dan het louter zakelijke. ADMB en Cercle Brugge delen een aantal waarden, zoals inzet, eerlijkheid, ondernemingszin en sociaal engagement.”

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier