José Jeunechamps vervolledigt technische staf Cercle Brugge

Redactie KW

De fandag van groen-zwart zal plaats vinden op zaterdag 29 juli met een galawedstrijd tegen Willem II.

José Jeunechamps was het voorbije seizoen, na het ontslag van trainer Jankovic, als interim-trainer actief bij Standard. De 50-jarige Waal begon zijn trainerscarrière bij FC Seraing. In 2007 trok hij naar Rocourt om er als jeugdtrainer aan de slag te gaan en vervolgens de beloften te trainen. Tussen 2012 en 2015 werkte hij samen met Cercletrainer José Riga bij het Franse FC Metz en bij het Engelse Charlton.

Beiden zijn nu bij groen-zwart herenigd. Jeunechamps stond maandag een eerste keer op het trainingsveld. Hij is samen met Bernard Smeets assistent-trainer. Pieter-Jan Sabbe is keepertrainer, de Fransman Jeannot Akakpo (fysical coach) en Nicolas Cornu teammanager.

Op de training maandagmorgen waren opnieuw enkele testspelers te zien, zoals een Spanjaard en een jonge Surinamer via AS Monaco. Middenvelder Mathieu Maertens lijkt zo goed als op weg naar OH Leuven.

De fandag van Cercle heeft plaats op zaterdag 29 juli vanaf 12.00 uur. Na onder meer de spelersvoorstelling speelt groen-zwart een galawedstrijd tegen het Nederlandse Willem II, vorig seizoen dertiende in de eredivisie.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier