Jeugd Cercle Brugge aan het feest: zowel beloften, U19 als U16 kampioen

De U19 van Cercle Brugge klopten in hun laatste wedstrijd van het seizoen Lierse met maar liefst 7-0. Ook de beloften en de U16 mogen de titel vieren. © ACR
Redactie KW

Bij de jeugdwerking van Cercle Brugge werd dit weekend heel wat gevierd. Na de beloften vorige week en ook de U19 mocht de U16 als derde jeugdploeg van groen-zwart zaterdag de titel vieren.

De beloften, getraind door Jimmy De Wulf en Sven Charita, zetten vrijdagavond dat kampioenschap kracht bij door met 1-0 te winnen tegen Lommel.

De U19 was op de vorige speeldag zeker van de titel in de reeks met de ploegen uit tweede klasse. Het team van trainer Jurgen Van Opstaele, volgend seizoen hoofdtrainer bij KRC Gent-Zeehaven, zette het feest zaterdagnamiddag in eigen huis extra in de verf door met maar liefst 7-0 te winnen tegen SK Lierse.

De U16, getraind door Wouter Artz en Bart Van Hecke, moest in Lier winnen of bij een gelijkspel mocht eerste achtervolger Seraing niet beter doen. Het werd 1-1 en Seraing verloor bij Tubize, al is die uitslag nog niet officieel door de voetbalbond bevestigd. Ook bij aankomst in Brugge barste het feest bij de U16 en hun ouders los en konden ze met de U19 en de beloften meevieren. (ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier