Cercle Brugge wint met kleinste verschil in Hamme

Ivan Yagan. (Foto ACR)
Redactie KW

Een doelpunt van Ivan Yagan was voldoende voor groen-zwart om met 0-1 te winnen bij de derdeklasser.

Nu de conditie op peil geraakt, werkt trainer Fred Vanderbiest – die stilaan zijn typeploeg op de mat brengt – met zijn spelers vooral aan automatismen. Cercle Brugge nam in Hamme van in de aanvangsfase het meeste initiatief. Dit resulteerde iets voorbij het halfuur in een eerste doelpunt. Haroun speelde de bal door tot bij Van Acker die op zijn beurt de vrijstaande Yagan kon bedienen. Die kapte mooi zijn tegenstander uit en trapte de bal in doel. In de tweede helft waren er nog doelpogingen om de score te verdubbelen, maar het bleef bij 0-1.

Cercle Brugge : Van Damme, Vanbelle, Bourdin, Dewaele (71′ Ivens), De Kegel, Van Acker, Haroun (78′ Lambot), Maertens (62′ Verkindere), Yagan, Valcke (59′ Bossekota) en Doumbouya.

Fandag

Zondag is er de fandag waar de spelers en technische staf veel tijd vrijmaken om zich onder de supporters te mengen. Zo nemen ze deel aan de barbecue en diverse activiteiten. Iedere A- kernspeler wordt er vanaf dan – en dit voor het hele seizoen – aan een jeugdploeg verbonden als peter. Naast de voorstelling van de eerste ploeg en de jeugdteams komen ook de G-ploeg, de beloften en de Cerkelladies Brugge aan bod. Woensdag 29 juli is er om 19.30 uur de voorlaatste oefenwedstrijd tijdens de voorbereiding in en tegen reeksgenoot Eendracht Aalst.

(ACR – foto ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier