Arne Naudts van Cercle vindt nieuwe club in Nederland

Arne Naudts © ACR
Redactie KW

De spits van groen-zwart trekt naar Helmond Sport. Het was duidelijk dat de 23-jarige aanvaller niet meer kon rekenen op een nieuw contract en mocht uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Hij was even in beeld bij de nieuwe fusieclub Mandel United, maar dit ging niet door. Naudts ging dan maar op proef bij het Nederlandse Helmond Sport. De Oost-Vlaming was er vanaf de eerste training bij en tekende nu een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een extra jaar.

Concurrentie met topschutter

Nog een andere speler van Cercle, Jessy Galvez Lopez, mocht proefdraaien bij de club uit de eerste divisie. Hij heeft er nog geen contract. Naudts moet in Helmond komend seizoen de concurrentie aangaan met Jordy Thomassen, die vorig seizoen topschutter was bij Helmond. “Ik ben goed ontvangen bij deze club en voelde mij er meteen thuis. Ik zie voor mij een mooie uitdaging bij deze club”, laat Naudts weten.

Een andere gewezen aanvaller van Cercle, Paolino Bertaccini, vorig seizoen door Racing Genk uitgeleend, gaat zijn geluk beproeven in Portugal. De 19-jarige spits tekende een contract voor vier seizoenen bij FC Arouca, een club die vorig seizoen uit de Portugese eerste klasse degradeerde.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier