Cercle Brugge verliest van Lokeren na rode kaart voor Diarra

Cercle Brugge kwam sterk terug na een 0-2 achterstand, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven.

Steve De Ridder debuteerde voor Sporting Lokeren en bleek een kwelduivel voor Cercle Brugge. Na 12 minuten liet De Ridder de netten al trillen. Daarna liet Cercle zich meer opmerken en nam de vereniging de match meer in handen. Helaas volgde een koude douche nog net voor de rust, toen Steve De Ridder een tweede keer scoorde.

In de 59ste minuut was het dan toch raak voor Cercle, toen scoorde Bourdin de aansluitingstreffer en enkele minuten later werd het zelfs 2-2, na een goal van Kis.

De Cercle-coach zette nog een extra spits op het veld voor de laatste twintig minuten, maar iets later zag hij wel Diarra een rode kaart pakken. Cercle moest het laatste kwartier met 10 aanvatten en brak de vereniging zuur op. De Schryver schonk Lokeren de zege met een onfortuinlijke own-goal; eindstand 3-2 en einde verhaal voor Cercle Brugge.