Cercle-abonnees staan voor enkele wijzigingen

Sommige fans van Cercle Brugge zullen op zoek moeten naar een nieuwe plaats. © Ronny Neirinck
Redactie KW

Voor het seizoen 2015-2016 laat Cercle Brugge via hun website weten enkele aanpassingen door te voeren inzake hun tribune- en abonnementsregeling. De degradatie naar tweede klasse heeft immers (een negatieve) invloed op het werkingsbudget van de Vereniging.

Cercle laat weten dat de tribunes Noord Boven en Oost Beneden volledig zullen sluiten. De degradatie naar tweede klasse gaat immers gepaard met een daling van het werkingsbudget, waardoor Cercle het openhouden van deze tribunes niet meer kan financieren. De werking van enkele kantines en extra stewards impliceert een te grote bijkomende kost. Cercle gaat zijn abonnees wel tegemoet door een extra voorrangsperiode te organiseren voor supporters die door deze wijzigingen niet langer op hun oude abonnementsplaats terecht kunnen.

Voorangsperiode 1 loopt van maandag 22 juni tot zaterdag 4 juli. Hierin krijgen alle abonnees uit vorig seizoen voorrang om hun oude plaats te verlengen of om op zoek te gaan naar een nieuwe plaats.

Voorangsperiode 2 loopt van maandag 6 juli tot zaterdag 11 juli en wordt speciaal ingelast voor abonnees die door de wijzigingen op zoek moeten naar een nieuwe plaats. De niet-verlengde abonnementsplaatsen in de nog geopende tribunes worden immers vanaf 6 juli vrijgegeven, waardoor er voor hen in deze periode meer keuze is dan in voorrangsperiode 1.

Op maandag 13 juli start vervolgens de losse verkoop en worden alle niet-verkochte abonnementsplaatsen vrijgegeven voor het grote publiek.

(Bert Denolf)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier