Cédric Carron (FC Gullegem) naar KSCT Menen

Redactie KW

Het bestuur van Menen heeft zijn opvolger gevonden voor doelman Dylan Olievier die volgend seizoen de kleuren van KM Torhout verdedigt.

Het kwam daarbij terecht bij Cédric Carron van derdeklasser FC Gullegem. Carron is 21 jaar en speelde voordien sterk bij KVK Westhoek. Dit seizoen wilde hij in Gullegem de concurrentie aangaan met doelman Degrendel maar Carron kende een pechseizoen vol blessureleed. Door een knie-operatie en een schouderletsel beleefde de Zedelgemnaar nog niet veel speelplezier bij FC Gullegem. Bij KSCT Menen wil hij zich weer in de kijker keepen.

De vierdeklasser ziet straks meer dan de helft van de kern vertrekken maar de recente versterkingen en de komst van Carron moeten nieuwe coach Malfait toch hoop geven.

Blijft clubmonument Vanaudenaerde?

KSCT Menen incasseerde zondag op het veld van Ingelmunster -ondanks een verdienstelijke 0-0- een nieuwe klap. Het zag Ward Vanaudenaerde na een half uur uitvallen met een teenblessure. De verdediger liep daarbij geen breuk op, maar hij zal de komende vier weken toch van aan de zijkant moeten toezien. Het clubmonument dat al 22 jaar actief is bij de grensclub en de gelegenheidskapitein onderhandelt later deze week over een eventuele contractverlenging. Hij staat ook in de gratie van andere clubs uit de regio. Hetzelfde geldt voor Bram Gekiere en voor Nicolas Gezelle. Romain Ribeiro tekende recent nog bij.

(MPM/Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier