Brecht Dejaegere hoopt op professionalisme bij Shakhtar Donetsk

25/11/16 om 08:19 - Bijgewerkt om 08:17

AA Gent is donderdag op de vijfde speeldag van de groepsfase van de Europa League niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen het Portugese Braga.

Brecht Dejaegere hoopt op professionalisme bij Shakhtar Donetsk

© BELGA

Door de puntendeling blijven de Buffalo's derde in de stand, ze hebben één punt minder dan Braga en kunnen nog Europees overwinteren, maar hebben hun lot niet meer in eigen handen.

"Als je de wedstrijd bekeken hebt, weet je dat wij er alles aan gedaan hebben om te winnen en dat Braga naar hier gekomen was om een gelijkspel uit de brand te slepen", stelde Brecht Dejaegere, die pas diep in de tweede helft mocht invallen.

"Ik had natuurlijk liever gestart, maar daar oordeelde de coach anders over. Ik werd hierover niet geïnterpelleerd, dat hoeft ook niet. De trainer is baas, al weet je dat elke speler liever niet op de bank zit. Wat de match betreft hebben wij te veel geschenken uitgedeeld. Dat was trouwens niet de eerste keer in de Europa League dat we dat doen. Jammer. We maken twee mooie doelpunten, dat bleek dus niet genoeg. Wij willen echter verder doen in de Europa League. We hebben spijtig genoeg ons lot niet meer in eigen handen. Ik hoop dat Donetsk professioneel blijft en doet wat in de lijn der verwachtingen ligt, winnen tegen Braga."

(BELGA)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!