Bram Paepe stopt bij Royal Knokke FC

"Dit is een keuze van het gezond verstand", klinkt het. © Bart
Redactie KW

Bram Paepe, titularis in de eerste amateurklasse bij Royal Knokke FC tot 25 maart jongstleden, heeft besloten de kustformatie vaarwel te zeggen.

“Dit is een keuze van het gezond verstand. Bij Knokke bereikte ik het hoogtepunt uit mijn carrière, maar ik moet eerlijk met mezelf blijven. Het presteren op zo’n hoog niveau is niet langer combineerbaar met mijn werkomstandigheden. Daarom heb ik in alle eerlijkheid voorzitter Vincent Van Honsebrouck opgezocht om mijn beslissing mee te delen. Binnenkort verhuis ik naar de regio Pittem en die verplaatsingen bemoeilijken mijn aantreden aan de Oostkust. Ik blijf Knokke dankbaar voor al dat moois. Ik ben nu 32 jaar oud en hoop nog enkele seizoenen mijn passie te kunnen botvieren op niveau eerste of tweede provinciale. Tot op heden heb ik echter met niemand contact.”

Bram Paepe incasseerde rood op 25 maart tegen Chatelet-Farciennes en moest de daaropvolgende weken zijn plaats afstaan aan Justin Verlinden, met wie hij steeds in de beste verstandhouding trainde. Justin deed het dusdanig goed dat hij ook in de play-offs bleef staan.

Bram Paepe.
Bram Paepe.© JPV

Bram Paepe sleet zijn jeugd bij Club Brugge en trok vervolgens naar Jong Male VV. KFC Varsenare en KSV Ingelmunster waren zijn volgende uitdagingen. Op 1 juli 2015 beproefde hij zijn geluk bij Royal Knokke FC. Aan dit succesverhaal komt nu een einde.

(JPV)