Bob Madou 'weet niet waarom hij door KBVB is ontslagen'

07/10/16 om 16:04 - Bijgewerkt om 16:01

In een bericht op zijn Twitterpagina reageert de ontslagen directeur communicatie en business op zijn gedwongen vertrek bij de KBVB.

Bob Madou 'weet niet waarom hij door KBVB is ontslagen'

© BELGA

"Na vijf onvergetelijke jaren bij de KBVB heeft de secretaris-generaal mij vanmorgen ontboden om mijn contract te beëindigen. De reden is mij onduidelijk maar de beslissing is genomen", stelt Madou. "Ik wens mijn collega's ongeloofelijk te bedanken voor al hun straffe werk, toewijding en loyaliteit. Ik ben erg trots op onze vernieuwingen bij de voetbalbond en onze aanpak voor de Rode Duivels. Ik wens iedereen met oprechte ambities in ons voetbal het doorzettingsvermogen en het lef om te doen wat goed is voor de sport."

Eerder op de dag meldde de voetbalbond in een persbericht dat de samenwerking met Bob Madou werd stopgezet. De federatie voegde eraan toe dat 'beide partijen hebben beslist hieromtrent geen commentaar te geven', maar nu reageert Madou dus toch.

Bob Madou was een vertrouwenspersoon van Steven Martens, de voormalige CEO die begin 2015 na een aantal incidenten (vooral van financiële aard) de KBVB verliet. Madou en Martens werkten eerder samen bij de Britse tennisfederatie.

(BELGA)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!