Bleek Torhout KM een maatje te klein voor Olsa Brakel

10/09/17 om 16:01 - Bijgewerkt om 16:01

De Torhoutenaren hebben de nieuwe campagne niet goed ingezet. Na de nederlaag tegen Temse gingen de KM'ers nu ook in het verlies tegen Olsa Brakel.

De kalendermaker had de groen-witten een mooi geschenk gegeven door hen de nieuwe competitie met twee thuiswedstrijden te laten inzetten. Veel hielden de Velodromers er niet aan over, want het werd evenveel keer een nederlaag. In de eerste partij lieten de jongens van trainer Deschodt nog een prima indruk na. Zaterdagnamiddag was het echter een vertoon van een ander kaliber en was het huilen met de pet op voor de Sparrejongens. Het zwarte beest dat Olsa Brakel heette te zijn, leek vorig seizoen eindelijk bedwongen met de vier op zes die de KM'ers tegen het Oost-Vlaamse boemankind haalden. De bezoekers zorgden zaterdag echter voor zoete weerwraak voor hun 0-1-nederlaag in de vorige campagne en zetten orde op zaken door de KM'ers in eigen huis een koekje van eigen deeg te bakken met een verdiende 0-2-zege.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!