Bezorg ons jouw Rode Duivels-foto en win!

08/06/16 om 13:26 - Bijgewerkt om 13:26

'All in red' (of in 't West-Vlaams 'ol in 't rood'), da's de slogan waarmee het supporterslegioen de Rode Duivels de komende dagen (hopelijk weken) naar de overwinning zal schreeuwen.

Bezorg ons jouw Rode Duivels-foto en win!

Vrijdag is het zover, dan begint het EK in Frankrijk en vanaf komende maandag zullen de Rode Duivels daar hun best toen om het zover mogelijk te schoppen. En de bal occasioneel eens in het doel van de tegenstander. Of ze er klaar voor zijn is uit de oefenmatchen misschien niet 100% af te leiden, maar de supporters zijn dat zonder twijfel wél. België kleurt stilaan rood (en ook wel zwart en geel) en dat is in West-Vlaanderen niet anders.

Zijn ook jullie er klaar voor? Maak dan snel een foto van jezelf, je vrienden of je gezin in passende pose én tenue. Je kan de foto's delen op Twitter of Facebook met hashtag #olintrood, maar makkelijker is nog dat je ze gewoon even oplaadt op http://kw.knack.be/acties/win/supporter-duivels/game-normal-225521.html.

Veel succes en laat die Europese titel maar komen!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!