Anderlecht speelde tegen Cercle Brugge met lingeriezaak Ohlala (Lendelede) op de truitjes

© BELGA
Redactie KW

Tijdens de wedstrijd RSC Anderlecht – Cercle Brugge, die om 20 uur zaterdagavond werd afgetrapt, stond lingeriezaak Ohlala uit Lendelede op de shirtjes van Anderlecht.

Lingeriezaak Ohlala, gevestigd langs de Rijksweg in Lendelede, won een wedstrijd van BNP Paribas Fortis. De shirtsponsor van Anderlecht stond daarbij voor één wedstrijd de plaats op de borst van Defour en co af en werd vervangen door Ohlala. Zaterdagavond tegen Cercle speelden de Anderlechtcoryfeeën dus met Ohlala op de truitjes.

Zeven regionale winnaars streden in de wedstrijd van BNP Fortis Paribas om de ultieme prijs : de plaats op het Anderlecht-shirt. Gesteund door een bus van 60 supporters en sympathisanten trokken zaakvoerders Lot Decock en Bernadette Demasure zaterdagavond naar het Constant Vandenstockstadion. Ze mochten er de wedstrijd bijwonen. Elf kinderen beleefden ook de tijd van hun leven want zij mochten mee met de Anderlecht-spelers het veld op rennen.

Voor de lingeriezaak is dit natuurlijk een mooie exposure. Ze breien er zaterdag 27 september zelfs nog een vervolg aan met ‘Cup van de Clubs’, een outdoor defilé op de parking voor de zaak waarbij de modellen lingerie in de clubkleuren van enkele eersteklassers zullen showen. Die van RSC Anderlecht, maaar ook van de vijf West-Vlaamse eersteklassers.

(WVS)