Alweer winst voor Royal Knokke FC

Tjendo De Cuyper en Simon Savaete zetten zich door tussen de Menense verdediger Fiston Mwika en Jelle Schotte. © Bart

Zaterdag won Royal Knokke FC met 4-1 tegen Menen.

Na amper drie minuten opende Maxim Vandewalle de score voor de thuisploeg. Zes minuten later kwam Menen langszij toen een ongevaarlijke vrije trap via de voet van Ruben Vanraefelghem voorbij doelman Bram Paepe werd gedevieerd. Amper één minuut later zorgde Alessio Staelens voor de 2-1 en na 22 minuten lukte Kierian Serpieters de derde thuistreffer.

Gastdoelman Benoit Degruyter moest gewond het terrein verlaten nog voor de rust en werd vervangen door Cedric Carron. Laatstgenoemde keepte vooral na de kampwissel op erg hoog peil en redde een paar gemaakte goals. Menen stak enkele keren dreigend de neus aan het venster, maar na een magistrale vrije trap van Nicholas Tamsin omstreeks het uur, doofde de wedstrijd uit.