56 enthousiaste keepers present voor stage in Oostende

25/07/16 om 21:58 - Bijgewerkt om 21:58

Deze week wordt op terrein 20 van De Schorre in Oostende de 9de Oostendse keeperstage georganiseerd.

56 enthousiaste keepers present voor stage in Oostende

Er zijn 56 deelnemers, U6 tot en met U14, niet alleen afkomstig uit de regio Middenkust, maar ook uit Vlaams-Brabant. Vijf dagen lang krijgen de keepers, in verschillende leeftijdsgroepen, aangepaste, technische en tactische oefeningen te verwerken. De activiteiten staan onder leiding van ervaren keepers en gediplomeerde keeperstrainers. Voorzitter Charles Thieren, zelf een ervaren keeper bij ASO, VGO en Hermes Oostende, en nog steeds jeugdkeepertrainer bij KVO, krijgt de medewerking van Stefaan Thieren, Dimitri Claeys, Enzo Lecluyse, Christophe Heyrick, Werner Pertz, Ringo Osaer, Jason Bruyneel, Jean-Paul Vanhouck, Maxim en Cedric Vanlangendonck, Kyllian Raes, Guy Vallaeys, Pol Lanckriet, William Rollier en Daniël Verbeke.

Vrijdagnamiddag staat een demonstratietraining op het programma in aanwezigheid van ouders, familieleden en supporters. Alle deelnemers krijgen na afloop een keepersuitrusting en een trofee.

(FRO)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!