0 op 15 voor FC Gullegem

Daan Debouver scoorde het enige Gullegemse doelpunt. © Bart

Na een 3-1 nederlaag bij SV Temse blijft FC Gullegem achter met een 0 op 15.

Scheidsrechter Van Uffelen brengt Gullegem geen geluk. Trainer Pascal De Vreese heeft er alleszins geen goede ervaring mee. Nadat de Gullegemse trainer op Rupel Boom achter de balustrade moest plaatsnemen, werden zijn zenuwen op Temse opnieuw op de proef gesteld. Na drie minuten schonk de ref de thuisploeg een laat paasgeschenk in de vorm van een goedkope strafschop. Gullegem was nog niet helemaal bekomen van zijn verrassing toen het al een tweede treffer slikte, een doelpunt met een sterk buitenspelgeurtje. De meegereisde fans vreesden een afstraffing. Zover is het niet gekomen. Tijdens de rust herschikte Pascal De Vreese zijn ploeg, startte met twee spitsen. Na de vroege aansluitingstreffer van Daan Debouver kwam Temse er niet meer aan te pas. Maar het verwachtte en verdiende doelpunt viel aan de overkant.

(Fonzie – foto Bart)

SV Temse – FC Gullegem: 3-1

Doelpunten: 3′ Kabir (pen.)1-0, 7′ Kabir 2-0, 55′ Debouver 2-1, 73′ Kudimbana 3-1.