Voetbal – Zulte Waregem wacht op AA Gent

Redactie KW

Francky Dury blijft voorlopig nog altijd trainer van Zulte Waregem. De overstap van Dury naar AA Gent leek begin vorige week nog in kannen en kruiken, maar ondertussen is het volgens Zulte Waregem-voorzitter Willy Naessens wachten op initiatief van AA Gent.

“Het wordt inderdaad meer en meer een soap. De drie partijen (Zulte Waregem, Francky Dury en AA Gent nvdr) hebben voorlopig nog niet samengezeten. De intentie van onze kant is er zeker, maar de bal ligt in het kamp van AA Gent”, aldus voorzitter Naessens.

“Niet moeilijk doen”

Zulte Waregem wil zeker niet moeilijk doen bij een mogelijke overstap van Dury naar AA Gent. “We weten dat Francky Dury een stapje hoger wil zetten. Vooral het Europese voetbal met AA Gent is voor hem heel belangrijk. En Zulte Waregem gunt Dury de overstap. Maar natuurlijk is het niet aan ons om initiatief te nemen in deze zaak”, liet Willy Naessens nog weten.

Eerste training niet veraf meer

En dus is Francky Dury tot nader order nog altijd de trainer van Zulte Waregem. Volgende week begint Essevee met de medische testen. Op 19 juni volgt dan de eerste training van het nieuwe seizoen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier