Voetbal: Zulte Waregem – Club Brugge eindigt op draw

Club Brugge heeft niet ten volle kunnen profiteren van de uitschuiver van Anderlecht. De ploeg van Adrie Koster mocht al bij al best tevreden zijn met een punt tegen een imponerend Zulte Waregem.

Zulte Waregem speelde een uitstekende eerste helft onder impuls van Franck Berrier. De thuisploeg startte in overdrive en één van de vele kansen werd na 10 minuten door nieuwkomer Lyng binnengekopt. Nog voor het halfuur stond de score in evenwicht. Het gevleide doelpunt kwam van de voet van Kouemaha. Na de rust zakte het spelpeil, halfweg kreeg Geraerts rood na een discutabele fase. Alweer voer voor discussie na de uitsluiting van Vargas op Anderlecht. Gescoord werd er niet meer. 1-1 is dus de eindstand.