Voetbal – Zulte Waregem begint voorbereiding

Redactie KW

Onder massale belangstelling is Zulte Waregem begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De supporters geloven in een evenaring van het wonderseizoen, dat afgesloten werd met de tweede plaats en een CL-ticket.

Trainer Dury sprak naar goede gewoonte de supporters toe. Hij dankte hen voor de steun tijdens het woelige tussenseizoen, met de perikelen rond het stamnummer. Zelf stond hij dicht bij een overgang naar Rijsel. “Ik heb hen gefeliciteerd met de keuze voor Girard, en dan meteen de knop weer richting Zulte Waregem gedraaid. Ik wil vooral bevestigen : het goede voetbal met jonge spelers, die niet langer de underdogrol op zich nemen. Als we dan vijfde, of zesde, of zevende worden, dat kan mij niet schelen, als we maar goed voetbal brengen.”

De kern is nog intact, alleen rond Hazard (eigendom van Chelsea) en Delaplace (einde contract) zijn er vraagtekens. “We zien wel. Als er iemand vertrekt, dan gaan we wel op zoek naar een evenwaardige vervanger. Daar maak ik mij geen zorgen over,” vertelde de trainer van het jaar nog.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier